China Spring High School

Skip to main content
Bell Schedules
High School
Description / Period Start Time End Time Length
Tutorials 7:30 AM 7:55 AM 25 min
1st period 8:00 AM 8:49 AM 49 min
2nd period 8:53 AM 9:46 AM 53 min
3rd period 9:50 AM 10:39 AM 49 min
4th period 10:43 AM 11:32 AM 49 min
A Lunch 11:32 AM 12:02 PM 30 min
5th period 11:36 AM 12:25 PM 49 min
B Lunch 12:25 PM 12:55 PM 30 min
6th period 12:06 PM 12:55 PM 49 min
7th period 12:59 PM 1:48 PM 49 min
8th period 1:52 PM 2:41 PM 49 min
9th period 2:45 PM 3:34 PM 49 min